Chows met stamboom van 3 tot en met 24 maanden oud zijn hartelijk welkom om te komen meedoen aan de NCCC Jonge Honden Dag. Inschrijving staat ook open voor jonge Chows zonder stamboom, die in een aparte klasse zullen worden besproken.

Het evenement vindt plaats bij Dogcenter, Jan Stuversdreef 4 te Kerkwijk, bij Zaltbommel. dogcenter.nl
De Jonge Honden Dag begint om 11 uur, zaal open om 10 uur. De honden worden besproken door Chowkeurmeester Wilma Roem. Een gemeenschappelijke lunch rondt het evenement af.


De eigenaars van de deelnemende honden hoeven geen lid te zijn van de NCCC, maar vooraf aanmelden van de hond voor de keuring is wel nodig.
Deelnemers maar ook bezoekers kunnen desgewenst deelnemen aan de gemeenschappelijke lunch. Voor de lunch wel vooraf aanmelden.
De inschrijfkosten zijn 15,00 euro per hond en de lunch kost 9,00 euro per persoon. Prijs lunch kind onder 12 jaar op aanvraag.

Voor inschrijven en betalen voor de honden en de lunch is de deadline zaterdag 24 augustus.

Inschrijven voor de Jonge Honden Dag van een hond met stamboom en eventueel het lunchbuffet, klik hier.
Inschrijven voor de Jonge Honden Dag van een hond zonder stamboom en eventueel het lunchbuffet, klik hier.
Inschrijven voor de Jonge Honden Dag voor alleen het lunchbuffet, klik hier.


De Jonge Honden Dag is een uitstekende gelegenheid voor aspirant puppykopers om kennis te maken met het ras, met de NCCC Clubfokkers en met de in de afgelopen periode geboren pups van die fokkers. Bezoekers zijn welkom. De toegang is gratis, aanschaf van de catalogus als entree wordt op prijs gesteld.