De Nederlandse Chow Chow Club organiseert dit jaar een Kampioenschapschapsclubmatch op zondag 8 augustus in Gorinchem, in de Evenementenhal, Franklinweg 2.
In verband met de coronasituatie doen we het deze keer anders dan anders. De reguliere KCM in april in Heteren is afgelast.

De NCCC is ingegaan op de uitnodiging om deel te nemen aan het Eukanuba Breed Club Event. Dat evenement vindt plaats samen met de CAC/CACIB tentoonstelling in Gorinchem op 7 en 8 augustus. Dat is Pinkstershow, traditioneel georganiseerd door de KC Arnhem, die vanwege corona naar augustus is verplaatst.

De Kampioenschapsclubmatches vallen onder verantwoordelijkheid van de deelnemende rasverenigingen. Maar ze delen met de Pinkstershow de ruimte, de administratie en ook de sponsoring door Eukanuba.

Als keurmeester voor de KCM op zondag is uitgenodigd Ineke Zwaartman-Pinster.  Het inschrijfgeld voor de KCM voor pups is 20 euro, voor alle andere klassen 35 euro. Volgende honden van dezelfde eigenaar krijgen 2.50 korting.

Op zaterdag worden de Chows op de CAC/CACIB show gekeurd door Erna Upmeijer. Voor de CACIB shows is het tarief 30 euro voor pups, 55 euro voor de andere klassen.

Aanmelden kan via Onlinedogshows.

  De inschrijving sluit op 31 juli 2021.

Aanmelden is mogelijk voor de KCM alleen, maar ook voor de evenementen samen. Mocht de KCM onverhoopt moeten worden afgelast, dan krijgen de deelnemers hun inschrijfgeld volledig retour.

De samenwerking met Onlinedogshows maakt het mogelijk om alles digitaal te doen. Op de showdagen is de catalogus  op de smartphone in te zien. (Voor de liefhebber is er ook een papieren catalogus). Het keurverslag wordt toegestuurd naar de mailbox van de exposant.

Parkeren bij de hal kost 1,50 euro per uur, met een maximum per dag van 7,50 euro.

De gemeentelijke bepalingen van gemeente Gorinchem staan niet toe om op de parkeerplaats te blijven overnachten. Verwezen wordt naar campings in de omgeving: https://www.pinkstershow.com/overnachten/

Als tegen die tijd nog met corona rekening gehouden moet worden, geldt het volgende covid-protocol.

  • Keuringen in tijdsblokken.
  • Keuringen volgens vastgestelde tijdsindeling.
  • Ring administratie volledig digitaal en gratis online catalogus.
  • Exposanten zijn welkom 30 minuten voor de aangekondigde keuring en moeten de show na de keuring binnen 30 minuten verlaten.
  • Bezoekers zijn niet toegestaan; per hond één begeleider.
  • Mondmaskers zijn verplicht in de hal.
  • De veiligheidsmaatregelen gelden volgens de overheidsvoorschriften tijdens de show.

Uiteraard hoopt iedereen dat strenge protocol in augustus niet meer nodig is.