In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de NCCC wandeling niet plaats op de gebruikelijke laatste zondag van de maand oktober, maar een weekend eerder: zondag 24 oktober.  De locatie waar we vanaf 10.30 uur welkom zijn ligt midden in de bossen, aan de voet van de Amerongse Berg en heeft de naam ‘De Bergschuur’. Het adres is Veenseweg 28 te Amerongen. De Bergschuur is speciaal voor onze leden met familie en vrienden gereserveerd en uiteraard zijn daar niet alleen Chows, maar ook andere hondenrassen, van harte welkom.

Bij binnenkomst wordt u door de NCCC verwelkomd met een kopje koffie of thee.
Om 11.00 uur starten we. De wandeling zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. De afstand bedraagt ruim zes kilometer. Voor wie met een jonge pup of oude hond komt kan een wandeling van ruim zes kilometer te veel zijn. Mocht dat het geval zijn, dan kunt u op elk gewenst punt omkeren en teruggaan naar De Bergschuur.
Om 13.00 uur wordt een lunchbuffet geserveerd: bouillonsoep, huzarensalade, vleeskroketten, diverse broodsoorten, kaasplateau, diverse soorten vleeswaren, zoetwaren en boter, vers fruit en onbeperkt koffie, thee, melk en karnemelk.  De buffetlunch kost voor leden € 15,50 per persoon en voor niet-leden € 17,50. Voor de lunch is vooraf reserveren noodzakelijk.  Aanmelden voor de wandeling (tot 23 oktober) en reserveren voor de lunch (tot 17 oktober) kan hier.