De NCCC hoopt een Jonge Honden Dag te kunnen organiseren op zondag 10 oktober 2021 bij Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk, bij Zaltbommel, www.dogcenter.nl.  Keurmeester Wilma Roem is uitgenodigd om de honden te bespreken. Inschrijving staat open voor Chows van drie maanden tot twee jaar oud met, maar ook zonder, stamboom. De inschrijfprijs voor Chows die worden besproken op de Jonge Honden Dag is 17,50 euro. De eigenaar hoeft geen lid te zijn van de NCCC om te kunnen meedoen.  Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan tot en met zaterdag 25 september.

Meedoen aan de lunch staat open voor deelnemers, maar ook voor bezoekers. Vooraf reserveren en betalen is wel nodig. De lunch kost 9,00 euro per persoon.
De formulieren om aan te melden vindt u hier:  voor Chows met stamboom, voor Chows zonder stamboom, voor alleen de lunch.

Volgens de laatst geldende voorschriften mogen binnenevenementen plaatsvinden, mits de organisator bij de ingang de Corona Check App controleert. Zie  https://www.rijksoverheid.nl/   Wie naar de Jonge Honden Dag wil komen, als deelnemer of bezoeker, zal met deze check rekening moeten houden.

Hierbij het verzoek aan ieder die wil komen om zich meteen aan te melden. Het administratieve werk hoeft dan niet allemaal in de laatste dagen te gebeuren. Zo'n twee weken van tevoren hoort u dan of het evenement daadwerkelijk kan doorgaan.

Moet de Jonge Honden Dag onverhoopt worden afgelast, dan zijn er voor de deelnemers geen financiële consequenties: ieder krijgt zijn volledige betaling terug of de incasso wordt niet uitgevoerd.
Bij vragen: neem contact op met de secretaris.