Het NCCC Jonge Honden Dag  vindt op zondag 16 oktober plaats bij Dogcenter, Jan Stuversdreef 4 te Kerkwijk, bij Zaltbommel. dogcenter.nl De Jonge Honden Dag is een jaarlijks evenement waar gezelligheid en ontmoeting centraal staan.
Chows met stamboom van 3 tot en met 24 maanden oud (geboren tussen 16 juli 2022 en 16 oktober 2020) zijn hartelijk welkom om daaraan te komen meedoen.
Inschrijving staat ook open voor jonge Chows zonder stamboom, die in een aparte klasse zullen worden besproken. Voor de bespreking van de Chows is uitgenodigd keurmeester Natalie van Burik.
De eigenaars hoeven geen lid te zijn van de NCCC.

Bezoekers zijn welkom. De toegang is gratis. Aanschaf van de catalogus als entree wordt op prijs gesteld. De Jonge Honden Dag is een uitstekende gelegenheid voor aspirant puppykopers om kennis te maken met het ras, met de NCCC Clubfokkers en met de in de afgelopen periode geboren pups van die fokkers.
De Jonge Honden Dag begint om 10 uur, zaal open om 9 uur.

Deelnemers, maar ook bezoekers, kunnen desgewenst deelnemen aan die gemeenschappelijke lunch. Voor de lunch wel vooraf aanmelden.
De inschrijfkosten zijn 17,50 euro per hond en de lunch kost 9,25 euro per persoon.
Voor inschrijven en betalen voor de honden en de lunch is de deadline zaterdag 1 oktober 2022.
Aanmelden hond met stamboom hier.
Aanmelden hond zonder stamboom hier.
Aanmelden alleen voor de lunch hier.