Najaarswandeling Amerongen

De NCCC organiseert op zondag 24 oktober haar jaarlijkse boswandeling vanuit De Bergschuur, Veenseweg 28 te Amerongen. Vanaf half elf ontvangst met koffie/thee. Vertrek tegen elf uur. Na afloop naar keuze, niet verplicht dus, een lunch. Aanmelden voor de lunch tot zondag 17 oktober. Laatste dag aanmelden wandelen zonder lunch: zaterdag 23 oktober.

De kosten zijn voor NCCC-leden 15,50 euro, voor huisgenoten en andere niet-leden 17,50. euro en voor kinderen prijs op aanvraag. Geef hieronder aan hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen deelnemen aan de lunch.
De inschrijving wordt pas definitief na instemming met incasso of door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekeningNL04 INGB 0000 029630 van Nederlandse Chow Chow Club te Pieterburen.
Betalingen uit het buitenland: BIC INGBNL2A

Mocht het evenement onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, dan wordt het volledige bedrag geretourneerd/niet geïncasseerd.
Bent u na sluitingstijd verhinderden gaat het evenement door, dan is retour ontvangen van het inschrijfgeld alleen mogelijk als de NCCC op tijd wordt geïnformeerd en een vervangende deelnemer kan vinden.

AVG-verklaring (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van de Nederlandse Chow Chow Club zie website onder Reglementen NCCC.
captcha