koeltas

De warme dagen komen er weer aan en dan komt dit clubartikel vast van pas: het NCCC koeltasje.
Prijs € 5,00. Verzenden is mogelijk voor € 1,65. Bestellen kan bij de secretaris.

Nieuw in het Winkeltje: winkelwagenmuntje € 2,50

munt tn
Verzendkosten in Nederland € 1,00.
Voor bestellen: mail de secretaris.

Het Clubwinkeltje is aanwezig op de evenementen van de NCCC, in ieder geval op de Kampioenschapsclubmatch en de Jonge Hondendag. Omdat wij bezig zijn met de vernieuwing van ons assortiment, zal er tijdens de Jonge Honden Dag op 24 september a.s. een uitverkoop plaatsvinden. Voor zachte prijsjes kunt u leuke Chow-hebbedingetjes aanschaffen. Voor uzelf of iemand anders. Tijdens de uitverkoop zullen er o.a. de volgende artikelen zijn: 

Diverse stickers (met Chow Chows en NCCC logo), diverse Chow-sleutelhangers, NCCC-tassen, NCCC- koeltasjes, Chow-sieraden, Chow-beelden (groot en klein), Chow-woonaccessoires, World of Chows boeken en alleen tijdens dit evenement het prachtige boek 'De Chow Chow in Nederland' van 47,50 voor slechts 19,95.   
Voor meer informatie over het winkeltje kunt u contact opnemen via het email adres: rasinfo@nederlandsechowchowclub.nl

 

Het archief en het boeken- en tijdschriftenbezit van de beroemde Chowfokkers Henk en Kitty van de Wouw (Van Mongolië) is door de erfgename destijds geschonken aan de NCCC. Wat waardevol is als persoonlijk materiaal van het echtpaar Van de Wouw is geselecteerd om te bewaren. Het plan is om dat te gaan digitaliseren en via de NCCC website toegankelijk te maken voor ieder die in Chow-geschiedenis belang stelt.
De rest wordt 'tegen elk aannemelijk bod' verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan de NCCC.
Hier is de lijst van wat beschikbaar is.
Wie interesse heeft in een of meer boeken of tijdschriften is van harte welkom om daarop een bod te doen. Mail de secretaris NCCC.
Versturen is mogelijk, maar afleveren op een show of NCCC evenement behoort soms ook tot de mogelijkheden.