Keurmeester: Oleg Yanchev (Rusland)

Jeugdklasse reu
Grand Voyage Norvud (Grand Voyage Vik x Yulinta Rio-Titta), f: E. Maslova, e: D. Sanders
1 U

Open klasse reu
Akiyama Initio (Jon Snow of The Blue Mystery x Chernaya Zemchznaya ot Angela Allin), f/e: Y. Panchenko
1 U, resCAC/resCACIB

Kampioensklasse reu
Fai-Yen’s Bon Jovi (Hary-Ming Snowstar Knut x Fai-Yen dite Rose du Grand Monbrescant), f:  M. van Drunen, e: J. van der Stelt
1 U, CAC/CACIB, Beste van het ras

Jongste Puppyklasse teef
Damiana Initio (Gaius Julius Caesar ot Russkogo Couturier x Asami Initio), f/e: Y. Panchenko
1 VB, Beste Jongste Puppy

Jeugdklasse teef
Edmee Oelan Oede (Fai-Yen’s Bon Jovi x Amisha Oelan Oede), f/e: J. van der Stelt
1 U, CAC, Beste Teef
Ursula’s Udaya von Mien-Shan (Mian Merlin Shixin von Mien-Shan x Cassiopeia of the Lovely Angelhearts), f: N. Studzinski, e: M. van den Berg
absent

Raad van Beheer

De Nederlandse Chow Chow Club is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Op de uitgebreide website van de Raad van Beheer vind je zowel actuele onderwerpen die spelen in de kynologie, als alle mogelijke achtergronden.

FCI

De Raad van Beheer is aangesloten bij de internationale koepelorganisatie op kynologische gebied, de Fédération Cynologique Internationale. Via de FCI-website, beschikbaar in de vier FCI-talen Frans, Engels, Duits en Spaans, kun je de aangesloten kennelclubs vinden, maar bijvoorbeeld ook tentoonstellingen, standaards, geregistreerde kennelnamen en statistieken.

Netchows

Netchows is een Engelstalig portal, privé-initiatief van een Chowliefhebber, waarop je honderden links aantreft naar Chowgerelateerde zaken, bijvoorbeeld rasinformatie, verenigingen, fokkers, literatuur, tentoonstellingsuitslagen en een internationaal discussieforum.